Om Charging.dk

En mobil uden strøm, en laptop uden strøm, ja uanset hvilken enhed vi taler om så er det en enorm ubehagelig følelse og en irriterende begrænsning. Om du er virksomhed der er træt af forlængerledninger eller en café der ønsker at tilbyde dine kunder en ekstra god oplevelse, så har vi løsningen!

Jeg hedder Ruben og ovenstående situation har jeg været i flere gange. Men sådan behøver det ikke at være. Vi kan løse alle de opgaver du må have inden for opladning til gæster på Caféen, på Hotellet, på campingpladsen, i konferencerummet eller i møderummet.  F.eks. Charging.dk Powerbanks er for dig der ofte er på farten og har brug for den mobile stikkontakt. I bilen, bussen, på flyet, på teltturen, festivalen eller noget helt sjette. Der er mindst 1 hel opladning af din laptop og 10 opladninger af din telefon.

Og det er jo faktisk ikke kun til genopladning af laptops og mobiltelefoner. Er du typen der tager dit TV med dig kan Charging.dk Powerbanken faktisk holde dig med strøm til at se 2-3 afsnit af Friends.

Vi holder til i Nexø og skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os her.