Om Charging.dk

En mobil uden strøm, en laptop uden strøm, ja uanset hvilken enhed vi taler om så er det en enorm ubehagelig følelse og en irriterende begrænsning. Om du er virksomhed der er træt af forlængerledninger eller en café der ønsker at tilbyde dine kunder en ekstra god oplevelse, så har vi løsningen!

 Vi kan løse alle de opgaver du må have inden for opladning til gæster på Caféen, på Hotellet, på campingpladsen, i konferencerummet eller i møderummet.  F.eks. Charging.dk Powerbanks er for dig der ofte er på farten og har brug for den mobile stikkontakt. I bilen, bussen, på flyet, på teltturen, festivalen eller noget helt sjette. Der er mindst 1 hel opladning af din laptop og 10 opladninger af din telefon.

Og det er ikke kun mobilen eller laptoppen vi sørger for at ha strøm på. Har du brug for at dit Hæve/sænkebord skal kunne fungere uden ledning hen til bordet så klarer vi også den. Og det incl. lampe printer og pc.

Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os her og vi kommer gerne og besøger dig og præsenterer hvad vi kan. Vi kører i hele DK.