Handels- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Charging.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Charging.dk. Dokumentation og vejledning. Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Charging.dk.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Charging.dk side, er denne af vejledende art. Charging.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport: Levering af varer fra Charging.dk anses for sket, når varen afsendes. Forsendelsen af varer sker efter aftale med Charging.dk. Leveringstid efter aftale, dog forventet levering inden for en uge såfremt varen er på lager. Betaling trækkes fra kortholders konto når varen afsendes.

Risikoen for varer købt af Charging.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation over eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Charging.dk skal påberåbes straks efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Charging.dk. Se yderligere garantibestemmelser i brugermanualen.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Charging.dk har stillet dig i udsigt. Se yderligere garantibestemmelser i brugermanualen.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med de viste kort. Alle priser i Charging.dk – er inkl. moms. Fortrydelsesret Charging.dk yder fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Kunden har 14 dage til at fortryde købet og herefter 14 dage til at sende varen retur. Forbrugeren kan fortryde et køb selvom varen er brugt, dog skal der laves en konkret vurdering af hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger.

En evt værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Varen er brugt hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.